TERAPEUTA OCUPACIONAL

Publicada: viernes, 28 de febrero de 2020

Volver a ofertas

Descripción


o Realitzar tasques d’acollida amb la persona que demanda el servici, el seu familiar y/o persona significativa, així com valorar la seva adequació al perfil del servici en funció dels requisits que es deuen cumplir y les necesitats y dificultats que presenta. o Recollir información més exhaustiva de la realització d’activitats de la vida diària bàsiques, estat físic i deteriorament de les funcions cognitives, desenvolupamente personal y relacional. o Orientar, formar y entrenar a la persona usuària mitjançant sesiones grupals en la realització d’acivitats de la vida diària, manteniment físic, utilització de tècniques i d’estratègies cognitives, habilitats socials i relacionals. o Asesorar i orientar a la familia y/o cuidador/persona significativa cap a la potenciació, manteniment de la máxima autonomía personal en les activitats de la vida diària i autocura física, cognitiva i emocional de la persona que tenen al seu càrrec. o Realitzación de taques relacionades amb l’implementació del servici, processos i procediments de qualitat. o Informar a la Responsable del seu servici de tot lo relacionat amb les activitats, mantenint una comunicación fluida i realitzar les tasques encomenades. o Altres

Vacantes


1

Contenido


Requisits

Competències personals                            

  • Capacitat de treball en equip, comunicació i planificació.
  • Responsabilitat i serietat.
  • Habilitats per a la recerca, empatía, saber gestionar les emociones en l´afectivitat i posar barreres emocionals.
  • Implicació al lloc de feina, iniciativa.
  • Tracte amable

Requisits

  • Grau de Teràpia Ocupacional.
  • Coneixement d´informática a nivell d´usuari avança.
  • Formació en neurorehabilitación o discapacidad física.
  • Permís de conduir B1 y vehicle propi

Experiènci

  • Es requereixen expereriéncia prèvia i coneixement en discapacitat i/o dependència d´origen físic

Altres

 

Funcions

 

o   Realitzar tasques d’acollida amb la persona que demanda el servici, el seu familiar y/o persona significativa, així com valorar la seva adequació al perfil del servici en funció dels requisits que es deuen cumplir y les necesitats y dificultats que presenta.

o   Recollir información més exhaustiva de la realització d’activitats de la vida diària bàsiques, estat físic i deteriorament de les funcions cognitives, desenvolupamente personal y relacional.

o   Orientar, formar y entrenar a la persona usuària mitjançant sesiones grupals en la realització d’acivitats de la vida diària, manteniment físic, utilització de tècniques i d’estratègies cognitives, habilitats socials i relacionals.

 

o    

o   Asesorar i orientar a la familia y/o cuidador/persona significativa cap a la potenciació, manteniment de la máxima autonomía personal en les activitats de la vida diària i autocura física, cognitiva i emocional de la persona que tenen al seu càrrec.

o   Realitzación de taques relacionades amb l’implementació del servici, processos i procediments de qualitat.

o   Informar a la Responsable del seu servici de tot lo relacionat amb les activitats, mantenint una comunicación fluida i realitzar les tasques encomenades.

o   Altres

 

 

Condicions

Tipus de contracte

Temporal

Durada

4 mesos prorrogables

Jornada

Completa

Horari

Dilluns a Dijous de 09:00 a 17:00 hrs.

Divendres de 08:00 a 14:30 hrs.

Salari

21.934 € brutos anuales en 12 pagas.

Localidad, Provincia


PALMA DE MALLORCA

Nivel Formativo y Académico mínimo


Estudios post-secundarios, Enseñanzas universitarias de 1 er y 2º ciclo, de sólo segundo ciclo y equivalentes (licenciados)

Permisos de Conducir


No se requiere ningún permiso.

Se requiere vehículo propio


No

Idiomas


No se requiere ningún idioma específico.

Ocupaciones


No se requiere ninguna ocupación específica..

Ámbitos donde se desarrollará el puesto de trabajo


Local

Comparte esta oferta